Ну шо ж...млинці!)
Нам потрібно:
- Філе індика/курки - 500 г.
- Стиглі м'які помідори - 400 г.
- Вершки 10% - 150 мл.
- Яйця - 5 шт.
- Молоко - 0,25 л.
- Вода - 0,25 л.
- Цукор - 1,5 ст.л.
- Сіль - 0,5 ст.л.
- Олія - 50 мл.
- Борошно - 250 г.
Крок 1:
Готуємо тісто на млинці.
Готуємо тісто на млинці.
Яйця збиваємо на малих обертах до утворення піни.
Крок 2:
Додаємо молоко, воду, цукор, сіль, змішуємо 2 хв, додаємо олію і перемішуємо. Всипаємо борошно малими порціями, неперервно змішуючи. Тісто має мати однорідну гладку масу, без грудочок.
*Вказано рецепт нейтрального тіста, яке підійде як і на солодкі так і на млинці з різними начинками.
*Вказано рецепт нейтрального тіста, яке підійде як і на солодкі так і на млинці з різними начинками.
Крок 3:
Смажимо млинці на добре розігрітій сковорідці до готовності з обох боків.
*Якщо у Вас вийшло занадто густе тісто - розведіть його водою, якщо занадто рідке - додайте ще трохи муки.
Млинці мають бути тонкими, але не сухими. Для цього складаємо їх стосиком на тарілку.
Крок 4:
Приготування начинки.
Нарізаємо філе на тонкі подовгуваті шматочки.
Крок 5:
Обсмажуємо їх на розігрітій сковорідці з олією до готовності.
Крок 6:
1 хв. Промиваємо в холодній протічній воді декілька секунд, знімаємо шкірочку.
Підготовлені помідори протираємо на терці або в блендері до пюреподібної маси
Крок 7:
До індички додаємо протерті помідори. Тушкуємо 5-7 хв.
*Протерті помідори,що залишились можна прокип'ятити і зберігати в холодильнику тривалий час після цього.
Крок 8:
Додаємо вершки, сіль, сушені базилік і орегано, тушкуємо ще 1 хв.
Крок 9:
На млинець кладемо начинку, загортаємо конвертом, перевертаємо і поливаємо соусом.
Смачного!
P.S. Cook with Bo', bro!
ммммм, мої улюблені!
ВідповістиВидалити