Заварні тістечка - це ну дууууже смачно! Спробуй і Ти ;)
Нам потрібно:
- 4 яйця;- 200 г борошна;
- 100 мл води,100 мл молока;
- 100 г маргарину/вершкового масла;
Крок 1:
З'єднуємо масло з молоком і водою, нагріваємо до повного розчинення.
Крок 2:
Знімаємо з вогню, додаємо просіяне борошно.
Тісто охолоджуємо 1 хв.
Крок 3:
Миємо яйця, обсушуємо, вбиваємо по одному в масу (НЕ ВСІ ЗА РАЗ!), добре вимішуємо (тісто має бути не рідке і не густе).
Крок 4:
Попередньо нагріваємо духову шафу до t= 220 C. Змащуємо лист соняшниковою олією або застеляємо пергаментним папером.
Формувати заварні можна шприцом. Я викладав звичайною ложкою, змоченою у воді.Попередньо нагріваємо духову шафу до t= 220 C. Змащуємо лист соняшниковою олією або застеляємо пергаментним папером.
Викладаємо заварні з розрахунком того, що вони збільшаться в об'ємі приблизно втричі.
Крок 5 :
Зменшуємо до t= 200 C. Випікаємо приблизно 15-20 хв. Вироби мають мати рум'яну скориночку. Непропечені заварні швидко осідають. Наповнювати можна різними начинками.(солодкі креми, м'ясна та рибна начинки)
*Я робив сметанний крем з полуницями (200 г сметани+75 г цукру+5 г ванільного цукру).
Крок 6 :
Надрізуємо заварні з боку і з допомогою шприца чи ложки наповнюємо кремом.
Cook with Bo, bro!!
Немає коментарів:
Дописати коментар