понеділок, 18 лютого 2013 р.

Японський омлет "Тамаго"


Смачний омлет, який можна подавати як і самостійну страву, так і використовувати як начинку для ролів.


Потрібно :

 - Яйця - 3 шт.

 - Соєвий соус - 1,5 ст.л.

 - Цукрова пудра - 1 ст.л.

 - Соняшникова олія

 - Бамбукова циновка (килимок)


 Крок 1 :

  Яйця збиваємо до утворення бульбашок на поверхні. Додаємо цукрову пудру, ретельно перемішуємо, додаємо соєвий соус.



 Крок 2 :

  На розігріту сковороду даємо соняшникову олію, і наливаємо перший шар омлету.


 Крок 3 :

  Через півхвилини скручуємо перший шар в щільний рулет з допомогою лопатки, і наливаємо другий шар, який з'єднуємо з першим.

*(Кількість шарів може варіюватись від діаметру сковороди, або кількості яєць)


Крок 4 :

Скручуємо рулет, чекаємо кілька хвилин, щоб він вистиг.

Крок 5 :

Скручуємо його в килимок та надаємо прямокутної форми. Залишаємо на 1 хв під пресом. Використовуємо. 






















Немає коментарів:

Дописати коментар