Рис з куркою і овочами
Корисна і смачна страва за 15 хв за 3 простих кроки. Спробуй!
Інгрідієнти:
Рис - 1 горнятко(250 мл)
Куряче філе - 250 г
Перець болгарський - 1 шт.
Цибуля - 1 середнього розміру
Помідори - 1 великий або 2 середніх
Соєвий соус - 2,5 ст.л.
*По бажанню* Морква, гриби. Гриби особливо підійшли б до цієї страви.
Кількість порцій - 3.
Крок 1.
Промиваємо рис, відварюємо 15 хв на малому вогні з закритою кришкою з моменту закипання. Настоюємо ще кілька хвилин з закритою кришкою.Крок 2.
Паралельно подрібнюємо цибулю смужками, перець, курку і помідори. Обсмажуємо цибулю 2 хв, додаємо перець і смажимо ще 5 хв, додаємо куряче філе, соєвий соус, смажимо ще 2 хв, і останніми вкидаємо помідори і тушкуємо 5 хв з закритою кришкою.
*Якщо ви даєте моркву і гриби, їх слід додавати після цибулі і далі продовжувати послідовність.*
Крок 3.
Змішуємо рис і овочі з куркою, подаємо.Смачного! Cook with Bo´, it´s easy :)
Немає коментарів:
Дописати коментар