Тарта з шинкою та сиром
Сьогодні в нас французька випічка! Тарта - французька страва, нескладна в приготуванні, але дуже смачна. Цього разу я приготував її з сиром з пліснявою (харчовою ;)), цибулею-порей та шинкою. Хоча, всередину можна давати все, що вам до душі - від шпинату до фруктів. Головне, додавати продукти, які містять не дуже багато вологи. Let's go!
Список продуктів : (на 2 тарти)
- Цибуля-порей - 1 шт.
- Шинка або бекон - близько 300 г.
- Сир з зеленою пліснявою - 200 г.
- Яйця - 6 шт.
- Молоко - 0,5- 0,6 л.
Для тіста :
- 250 г. борошна
- Сушений орегано або трави провансу
- 100 мл. оливкової олії
- 100 мл. гарячої води
Крок 1
Готуємо тісто:
До борошна додаємо сіль, олію, вимішуємо виделкою. Додаємо гарячу воду, вимішуємо руками, при необхідності додаємо ще борошна.
Ділимо тісто на 2 частини.
Ділимо тісто на 2 частини.
Одну частину розтачуємо дуже тонко і випікаємо в формі протягом 2 хв.
Крок 2
Нарізаємо продукти:
Цибулю-порей кільцями, сир, шинку - кубиками.
Цибулю-порей кільцями, сир, шинку - кубиками.
Крок 3
Збиваємо яйця з сіллю і молоком.
В випечену тарту додємо нарізану цибулю-порей, бекон, сир. Заливаємо збитими яйцями з молоком.
Крок 4
Випікаємо при температурі 200-250 С протягом 25-30 хв.