суботу, 14 червня 2014 р.

Тарта з шинкою та сиром

Тарта з шинкою та сиром



Сьогодні в нас французька випічка! Тарта - французька страва, нескладна в приготуванні, але дуже смачна. Цього разу я приготував її з сиром з пліснявою   (харчовою ;)), цибулею-порей та шинкою. Хоча, всередину можна давати все, що вам до душі - від шпинату до фруктів. Головне, додавати продукти, які містять не дуже багато вологи. Let's go!


Список продуктів : (на 2 тарти)


  • Цибуля-порей - 1 шт.
  • Шинка або бекон - близько 300 г.
  • Сир з зеленою пліснявою - 200 г.
  • Яйця - 6 шт.
  • Молоко - 0,5- 0,6 л.

Для тіста :

  • 250 г. борошна
  • Сушений орегано або трави провансу
  • 100 мл. оливкової олії
  • 100 мл. гарячої води

Крок 1


Готуємо тісто: 
До борошна  додаємо сіль, олію, вимішуємо виделкою. Додаємо гарячу воду, вимішуємо руками, при необхідності додаємо ще борошна.
Ділимо тісто на 2 частини.


Одну частину розтачуємо дуже тонко і випікаємо в формі протягом 2 хв.

Крок 2


Нарізаємо продукти:

Цибулю-порей кільцями, сир, шинку - кубиками.
















Крок 3


Збиваємо яйця з сіллю і молоком. 
В випечену тарту додємо нарізану цибулю-порей, бекон, сир. Заливаємо збитими яйцями з молоком.


Крок 4



Випікаємо при температурі 200-250 С протягом 25-30 хв.



Смачного!