середу, 30 січня 2013 р.

"Курочка Бризоль"

Захотілось чогось нашвидкоруч, і смачненького. Пригадався рецепт "Курочки бризоль", який не потребує багато часу і надскладних зусиль. Спробуйте:)

Нам потрібно:
Куряче філе - 250 г.
Перець червоний (болгарський) - половина перцю
Печериці свіжі - 150 г.
Сир твердий - 75 г.
Яйця - 2 шт.
Молоко -150 мл. 
Борошно - 2-3 ст.л.
Сіль,перець за смаком.


Крок 1:
Нарізуємо філе, печериці (звільняємо від шкірки) і перець кубиками.Сир натираємо на терці
Крок 2:
Яйця збиваємо з сіллю і перцем до появи піни на поверхні. Додаємо молоко, перемішуємо. 

Крок 3:
З'єднуємо нарізані продукти з яєчною сумішшю, додаємо просіяну муку, ретельно перемішуємо.

Крок 4:
Розігріваємо сковорідку з соняшниковою олією, ложкою формуємо невеликі оладки і обсмажуємо з двох боків до золотистого кольору при середній температурі.
     Якщо у Вас обмаль часу - Ви можете обсмажити суміш помішуючи, за принципом приготування рагу. Подаємо з довільним гарніром або як самостійну страву.
Смачного :)