неділю, 12 травня 2013 р.

Янтих з сиром

Якщо ви сидите на дієті - ця страва саме для Вас! Без додавання олії при смаженні.


Нам потрібно:

 - 400 мл. борошна;

 - 125 мл. води;
 - 2 ст.л. соняшникової олії;
 - Сіль;
 - 50 грам твердого сиру.( на 1 порцію)

Крок 1:
Приготування тіста

Просіюємо муку в посудину, робимо заглиблення, додаємо cіль.



Крок 2:
Вливаємо !!ТЕПЛУ!! воду невеликими порціями, замішуємо тісто ложкою, від центру до країв, додаємо олію.


*Сіль не розчиняється в олії. Для цього можна сіль розчинити у воді або додавати в різні етапи приготування.

Крок 3:
Коли тісто стане однорідної консистенції, без грудочок, ми його домішуємо вручну (доки воно не буде відставати від рук).


 

Готове тісто ставимо вистоятись для закріплення клейковинних зв'язків, мініміум на 15 хв, накривши сухою тканиною чи поліетиленовим пакетом.


Крок 4:
Натираємо на терці сир.

*Можна додати подрібненої зелені в начинку


    100 г. тіста розкачуємо у вигляді кола, накладаємо сир знизу.


Крок 5:
Защипуємо краї.


Крок 6:
Викладаємо на розігріту сковорідку без олії. Готуємо 5-7 хв.,доки він не наповниться повітрям.


Крок 7:
Перевертаємо на другий бік і готуємо ще 5-7 хв.


Подаємо з соусом, або без нього.
Смачного!


P.S. Cook with Bo', bro!

Немає коментарів:

Дописати коментар